Fizetési és Szállítási feltételek

Házhoz szállítás díjszabása

  • 20.000 Ft rendelési érték felett a házhoz szállítás díja: ingyenes.
  • A 20.000 Ft rendelési érték alatt a házhoz szállítás díja Magyarország területén az alábbiak szerint választható.

Átvételi módok

Foxpost Csomagautomata díja: 990 Ft (0-25 kg)

GLS Csomagpont díja: 1390 Ft (0-2 kg)

GLS Házhoz szállítás díja: 1390 Ft (0-2 kg)

A GLS Csomagküldés és házhozszállítás esetén az alapdíj 2 kg rendelési mennyiségig értendő. Az alábbi szállítási költségek fizetendőek a rendelés mennyiségétől függően (kg):

2,1-5 kg      1590 Ft

5-10 kg       1790 Ft

10-15 kg     1990 Ft

15-20 kg     2090 Ft

20-25 kg     2290 Ft

25-30 kg     2390 Ft

30-40 kg     3390 Ft

Szállítási határidő

Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 1-5 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron: 2 hét.

Házhoz szállítási információk

A webáruházban leadott megrendeléseket kizárólag a GLS és a Foxpost futárszolgálat kézbesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8:00-18:00 óra között. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a most megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják.

A munkanapokon reggel 08:00-ig leadott megrendeléseket másnap kézbesíti a GLS futárszolgálat, a 08:00 utániakat egy nappal később. A pénteki napon 08:00-ig leadott megrendelések kézbesítése hétfői napon, a péntek 08:00 után hétfő reggel 08:00-ig leadott megrendelések kézbesítése keddi napon történik.

Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Áruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén a Kapcsolat menüpont alatt megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

Szállítással kapcsolatos információk

A küldemény elvesztését, megsérülését, vagy megsemmisülését a kézbesítéskor, a kézbesítési okiraton azonnal jeleznie kell. Ennek elmulasztása jogvesztéssel jár. Kézbesítési okirat hiányában, a küldeményre vonatkozó egyéb okirattal a GLS/Foxpost felé jogvesztő határidőn belül – vagyis a kézbesítési naptól számított 3 napon belül – a kárt azonnal jeleznie kell.

Fizetési módok

Előre utalás:

Ha Ön az előre utalási fizetési lehetőséget választotta, a vásárlás befejezésekor megkapja az átutalás teljesítéséhez szükséges adatokat. (Bankszámlaszám, bank, megrendelés azonosító) Kérjük, hogy az átutalás során a Közlemény rovatban minden esetben tüntesse fel a megrendelés azonosítóját! adatok birtokában Ön kezdeményezheti a termék ellenértékének átutalását bankszámlaszámunkra akár elektronikus módon, akár személyesen, az Ön bankfiókjából. A termék árának bankszámlánkra történő beérkezését követően rendszerünk visszaigazolást küld a vásárlás során megadott e-mail címre a termék díjának beérkezéséről, majd a termék 1-3 munkanapon belül kiszállításra kerül. A terméket (választástól függően) az általunk megbízott GLS vagy Foxpost futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre.

Utánvétes fizetés:

Lehetőség van a termék árának utánvéttel történő kifizetésére is a GLS/Foxpost futárszolgálat alkalmazottjának a termék kiszállításakor. Csomagautomatára történő kiszállítás esetén az utánvét összegének kiegyenlítésére a csomagautomata terminálján keresztül is van lehetőség. Az utánvét díjmentes vásárlóink számára, annak költségét a webshop állja.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát elektronikus formában, emailben küldjük meg. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Foxpost csomagautomata tájékoztató

A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Kérd megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomatába, így nem kell egész nap várni a futárt. A bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termékeidet. Amint megérkezik a csomagod, a FOXPOST sms-ben küld értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni.

Egy csomag súlya maximálisan 25 kg és maximum 60 x 36 x 62 cm nagyságú lehet.

Akár 1 munkanap alatt átveheted! Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába. Kövesd nyomon csomagod útját! Nincs más dolgod, csak írd be a csomagszámot https://www.foxpost.hu/csomagkovetes/).

Ingyenes visszaküldés

Csomagodat az átvételtől számított 14 napig még teljesen ingyenesen visszaküldheted FOXPOST automatán keresztül (amennyiben a terméket eredetileg is FOXPOST automatán vetted át). Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával.

Hol találod?

Országosan már több mint 100 FOXPOST csomagautomata található és a lista folyamatosan bővül! Ez a megoldás tökéletes kényelmet biztosít számodra, hiszen nincs több sorban állás, adminisztráció és várakozás. Keresd meg a hozzád legközelebb eső automatát! FOXPOST csomagautomaták listája https://www.foxpost.hu/csomagautomatakereso/

Bővebb információ: www.foxpost.hu

X